Annons

Åtalas för storskaligt häleri

Brott • Publicerad 6 maj 2019
En man åtalas i Blekinge tingsrätt för stöld och grovt häleri. Hemma hos honom har polisen hittat stöldgods för hundratusentals kronor. Arkivbild.
En man åtalas i Blekinge tingsrätt för stöld och grovt häleri. Hemma hos honom har polisen hittat stöldgods för hundratusentals kronor. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Vid ett tillfälle hittade polisen stöldgods värt en halv miljon kronor hemma hos en man i Blekinge, vid ett annat tillfälle stöldgods för 100 000 kronor. Nu åtalas han för stöld, häleri och grovt häleri, rapporterar lokala medier.

Det handlar bland annat om verktyg, maskiner, robotgräsklippare och cyklar. Bland annat misstänks mannen ha varit inblandad i en stöld av verktyg och maskiner till ett värde av 100 000 kronor från Karlskrona kommun.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons