Annons

"Bachelor" får ny säsong

Tv • Publicerad 12 december 2019
Hockeyhunken Simon Hermansson var årets "Bachelor", men fick i programmet konkurrens om tjejerna av Felix Almved. Pressbild.
Hockeyhunken Simon Hermansson var årets "Bachelor", men fick i programmet konkurrens om tjejerna av Felix Almved. Pressbild.Foto: TV4/Cmore

Den femte säsongen av "Bachelor" har precis avslutats, men redan nu står det klart att TV4 ska producera en sjätte säsong av dejtingprogrammet.

Trots att tjejerna hade två killar i stället för en att välja på blev det ingen kärlekslycka i den femte säsongen. Inför nästa "Bachelor" ska produktionen satsa på att programmet skapar långvarig kärlek.

Annons

"2020 gäller det att gå all in. Målet är ett frieri i sista avsnittet", säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, enligt ett pressmeddelande.

Årets upplaga av "Bachelor" spelades in i Sydafrika. För första gången tävlade två killar om tjejernas gunst, Simon Hermansson och Felix Almsved.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons