Annons

Dolph Lundgren biter tillbaka efter kritik

Dolph Lundgren fick hård kritik av flera följare för en bild där han håller en alligator. Men skådespelaren biter nu tillbaka.
Nöje • Publicerad 4 augusti 2019
Dolph Lundgren försvarar sig efter att ha fått alligatorkritik. Arkivbild.
Dolph Lundgren försvarar sig efter att ha fått alligatorkritik. Arkivbild.Foto: Vianney Le Caer/AP/TT

Actionskådespelaren Dolph Lundgren var på födelsedagsfest hos kompisen Arnold Schwarzenegger i veckan och passade då på att ta en bild med en alligator i famnen.

"Säg hej till min lille vän", skrev stjärnan under bilden på Instagram. Men tilltaget uppskattades inte alls av några av Dolph Lundgrens följare.

Annons

”Kom igen, lämna djur i fred! Det är inget roligt att störa dem för en bild! Hur skulle du känna om du var en krokodil?”, skrev en följare, enligt .

Dolph Lundgren har nu gett svar på tal i ett videoklipp.

– Till alla som var upprörda och kommenterade på min Instagram angående att jag bar en alligator på Arnolds Schwarzeneggers födelsedagsfest. Den där alligatorn räddades faktiskt av en djurrättsgrupp och hela hans evenemang handlade om att stötta den gruppen, säger Dolph Lundgren i .

– Arnold har stöttat den organisationen i många år. Så vi försökte faktiskt göra en bra grej där. Jag är ledsen om någon blev upprörd. Men vi försökte faktiskt hjälpa de här djuren.

Dolph Lundgren slog igenom med rollen som den ryske boxaren Ivan Drago i "Rocky IV" (1985). Han syntes nyligen i superhjältefilmen "Aquaman" (2018).

Jon Lindhe/TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons