Annons

Femte person häktad för Sundsvallsmord

Brott • Publicerad 13 december 2019
En femte person har häktats misstänkt för mordet på en man i Sundsvall i början av november. Arkivbild.
En femte person har häktats misstänkt för mordet på en man i Sundsvall i början av november. Arkivbild.Foto: Nils Petter Nilsson/TT

Ytterligare en person har häktats på sannolika skäl misstänkt för mordet på en 30-årig man i Sundsvall i början av november, rapporterar Sundsvalls Tidning.

Den häktade är en 19-årig man som greps och anhölls tidigare i veckan i Sundsvall. Mannen är känd av polisen för tidigare brottslighet. Han är den femte personen som nu misstänks för delaktighet i mordet. Fyra personer – tre män och en kvinna – sitter sedan tidigare häktade.

Annons

Den mördade hittades i en flerfamiljsfastighet den 7 november. En 25-årig kvinna greps dagen därpå och sitter häktad misstänkt för medhjälp till mord.

En 22-årig och en 25-årig man, som greps i november i Norge och överlämnades till Sverige, är båda häktade misstänkta för mord. Ytterligare en 25-årig man, som greps i början av december, är häktad misstänkt för mord.

Offret och samtliga misstänkta gärningsmän har enligt polisen koppling till varandra. De misstänkta har alla nekat till brott, även den nu häktade 19-åringen.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons