Annons

Frost och Pegg återförenas i "Truth seekers"

Tv • Publicerad 6 augusti 2019
Brittiska skådespelarduon Simon Pegg (vänster) och Nick Frost, kommer att återförenas i ny tv-serie.
Brittiska skådespelarduon Simon Pegg (vänster) och Nick Frost, kommer att återförenas i ny tv-serie.Foto: Joel Ryan/AP/TT

Skådespelarna Simon Pegg och Nick Frost kommer återigen att mötas i rutan, skriver . Den här gången i skräckkomedin "Thruth seekers" som köpts in av Amazon. Pegg och Frost både agerar och är med och skriver manus till serien. Tidigare har britterna medverkat i bland annat filmerna "Hot fuzz" och "Shaun of the dead".

I den nya serien får vi följa två småföretagare som jagar spöken och filmar övernaturliga fenomen runt om i Storbritannien. De kartlägger hemsökta byggnader med sina hemmagjorda spökdetektorer.

Annons

Under spökjakten avslöjar också rollfigurerna en global konspiration som kan hota mänskligheten, och deras upptäckter blir förstås allt fler och än mer skrämmande.

Inspelningen väntas starta i september.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons