Gif Sundsvall värvar från Mallorca

Fotboll • Publicerad 16 juli 2019
Gif Sundsvall förlorade mot Hammarby på måndagen men hoppas nu att lite spansk förstärkning ska vända motvinden som Giffarna haft sista tiden.
Gif Sundsvall förlorade mot Hammarby på måndagen men hoppas nu att lite spansk förstärkning ska vända motvinden som Giffarna haft sista tiden.Foto: Erik Mårtensson/TT

Gif Sundsvall har gjort klart med en 25-årig mittfältare med ett förflutet i både Real Madrid och Barcelona. Den fotbollsallsvenska klubben skriver på sin hemsida att Pol Roigé som i dag spelar för Real Mallorca skrivit på ett 2,5-års kontrakt med klubben.

Pol Roigé är spelklar direkt och börjar träna med laget omedelbart.

"Det här är jätteviktigt för oss, Pol är en spelare som kommer att bidra med sin snabbhet och teknik och passar väldigt väl in på den profil vi söker för vårt lag", säger Gif Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till klubbens hemsida.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.