Annons

Kastade kylskåp i ravin – tvingades hämta det

Spanien • Publicerad 6 augusti 2019
En man hivade ner ett kylskåp i en ravin i Spanien men fick senare hämta det när han identifierats av polis. Arkivbild.
En man hivade ner ett kylskåp i en ravin i Spanien men fick senare hämta det när han identifierats av polis. Arkivbild.Foto: Vegard Grøtt/NTB/TT

En man i Almería på spanska sydkusten filmades när han hivade ner ett kylskåp i en ravin. Nu har polisen beordrat honom att hämta kylskåpet och gett honom en rejäl bot på 45 000 euro, motsvarande nästan en halv miljon kronor, rapporterar .

I filmklippet som publicerats i förra veckan av den spanska polisen syns hur mannen iklädd solglasögon tippar vitvaran över vägräcket varpå den tumlar ner för branten.

Annons

Hans kompis som filmar utbrister ironiskt:

"Vi kommer att återvinna den! Hur många varv har den gjort?"

I ett senare klipp syns hur mannen och en annan person baxar upp kylskåpet för branten. Han dömdes också att göra sig av med kylskåpet på korrekt sätt.

Myndigheterna har även lagt upp en video på en man som kastar ner en tvättmaskin längs en sluttning och säger att de utreder händelsen.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons