Annons

Ung man hittades död – misstänkt mord

Brott • Publicerad 11 december 2019
En ung man har hittats död i Göteborg. Arkivbild.
En ung man har hittats död i Göteborg. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

En ung man har hittats död i Lövgärdet i nordöstra Göteborg. Polisen misstänker att mannen, som hittades utomhus av två förbipasserande personer, blivit utsatt för brott.

– Han har utsatts för våld och dödsorsaken kommer att fastställas genom en rättsmedicinsk undersökning av kroppen. Mannen är identifierad, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.

Annons

Den döde hittades strax efter klockan halv nio. Inget tyder i nuläget på att något skjutvapen använts. Fyndplatsen har under dagen varit avspärrad och undersökts av polisens kriminaltekniker och en hundpatrull. Det är fortfarande oklart om det är brottsplatsen. Avspärrningen hävdes strax före klockan tre.

Polis har under dagen arbetat med dörrknackning och hållit förhör med vittnen. Arbetet fortsätter i området under onsdagskvällen.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons