Annons

Skjutning nära presidentbostad

Mexiko • Publicerad 8 december 2019
Militärpolis utanför entrén till Nationalpalatset i Mexico City. Presidenten var ute på resa i samband med en skottlossning i närheten på lördagen. Bilden är tagen i torsdags.
Militärpolis utanför entrén till Nationalpalatset i Mexico City. Presidenten var ute på resa i samband med en skottlossning i närheten på lördagen. Bilden är tagen i torsdags.Foto: Rebecca Blackwell/AP/TT

Ett stort polispådrag kallades till en gata i närheten av Nationalpalatset i Mexico City, där presidenten bor, efter en skottlossning på lördagen. En man ska ha öppnat eld på en innergård till en byggnad vid gatan.

När polisen kom till platsen fanns fyra personer skottskadade på innergården. Polisen sköt då mot mannen, som sedan hittades död bredvid två andra avlidna. En av de skadade avled på väg till sjukhus.

Annons

I samband med larmet kallades fler än 100 poliser till platsen, och gatan spärrades av.

President Andrés Manuel López Obrador var på en resa vid tillfället.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons