Annons
Nyheter

Bad religion: Christmas songs

Det dåliga på denna platta handlar inte om vissen religion eller andra nutidskritiska resonemang. Snarare är det en uppvisning i dåligt omdöme gällande ett projekt som inte borde ha kommit förbi idéstadiet.
Nyheter • Publicerad 11 december 2013
Foto: 

Bad Religion? Det dåliga på denna platta handlar inte om vissen religion eller andra nutidskritiska resonemang. Snarare är det en uppvisning i dåligt omdöme gällande ett projekt som inte borde ha kommit förbi idéstadiet. Vem sitter så här i juletider och tänker att det vore trevligt med en platta fylld av flåshurtiga men avslagna punkversioner av gamla julsånger? Låtar som med största noggrannhet lustmördas inkluderar White christmas och Little drummer boy. Bad Religion är i normalfallet inte utan charm med sin catchigt trallvänliga punk, men detta bör direkt förpassas bland things that should not be.

Klas Lundgren

Bad religion

Christmas songs

(Epitaph)

Betyg: 1/5

Lyssna hellre på: Ulf Ekman och Helge Fossmo.

Marie Fransson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons