Annons
Nyheter

Britney Spears:Baby one more time

Nyheter • Publicerad 6 mars 1999

Unga Britney Spears från USA är en frisk fläkt på pophimlen. Hennes paradnummer och tillika titelspåret på albumet har snurrat flitigt på skivdiskar världen över och är också en självklar hit. Svenske Max Martin har skrivit och producerat den och hälften av låtarna är faktiskt ²svensktillverkade²­ av gänget på Cheiron Productions i Stockholm med Martin, Per Magnusson och Kristian Lundin i spetsen. Det är också bland deras alster vi hittar fler potentiella hitlåtar. Deep in my heart, Sometimes, I will be there och Born to make you happy är alla låtar som kan slå.

Musiken består i glad och dansant soulpop. Det är välproducerat men blott 17-åriga Britney Spears har också kvaliteter som sångerska, så det känns absolut inte som någon överproducerad platta.

Kristian Ferm
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons