Annons
Nyheter

Damita Jo

Nyheter • Publicerad 3 april 2004

2004 verkar vara sex-Janets år, eller i alla fall tror hon det själv. Hon inledde med att visa sin piercade tutte på Super bowl och fortsätter med albumet Damita Jo, där hennes alter ego (tillika hennes mellannamn) Damita Jo lever ut diverse sexfantasier.

Spännande? Nej. Det är släpigt, tyst, tillbakalutat och väldigt kallt. Det spelar ingen roll hur explicit Janet är i sina låttexter och pratade mellanpartier, det blir inte sexigt hur gärna hon än vill det.

Annons

Och om det ändå varit bra. Om det ändå funnits låtar i samma kaliber som det hon gjort tidigare. Men här finns ingen All for you, ingen Together again och ingen Got ?til it?s gone...

Det närmaste hon kommer här är låtarna Sexhibition och I want you och det är inte ens nära. My baby, duetten med hiphop-hoppet Kanye West, är tyvärr bara tråkig.

Nej, det var ingen direkt upprättelse för The Jackson Family, det här. (Virgin/EMI)

Helena Söderlundh
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons