Annons
Nyheter

Lori Carson:Stars

Nyheter • Publicerad 3 mars 2000

Saker som görs med kärlek ska man vara försiktig att kritisera, det har jag fått lära mig. Man ska vara glad att människor faktiskt bryr sig och är drivna nog att göra något ärligt. Något som de verkligen menar.

Men vad sjutton ska man göra med alla kvinnliga singer/ songwriters som går fler på dussinet än vad som kan vara nyttigt för både dem själva och skivköparna? Hur sjutton ska man hantera en behjärtansvärd handling det personliga engagemanget stöpt i en trist och grå mall? Inte kan man väl såga någons inre? Jag tror inte det, men när uppriktighet känns lika spännande och banbrytande som en mönsterstickning är det faktiskt lite svårt att låta bli.

Lori Carson är en lågmäld, långhårig tös som skriver fina melodier om viktiga saker. Gitarren och körarrangemangen är bästa vännerna och rösten är en söt, skolflicksaktig sopran. Det är verkligen gulligt, lättlyssnat och utan tvekan en produkt rakt ifrån hennes hjärta. Synd då att det enda hennes själsliga uppriktighet kommer användas som är bakgrundsmusik i en hiss eller på bussen.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons