Annons
Nyheter

Madonna med flera:The next best thing

Nyheter • Publicerad 4 mars 2000

Ingen har väl undgått Madonnas svidande vackra version av Don McLeans gamla hit American pie. Den finns med i en begravningsscen i dramakomedin som har Madonna och Rupert Everett i huvudrollerna. I originalversion då vill säga, men inte de dryga åtta minuter som låten egentligen är. Madonnas förkortade och uppfräschade version dyker först upp då eftertexterna börjar vevas.

Madonna har tillsammans med producenten William Orbit också gjort en ny låt: Time stood still, som finns med här. Det är en tindrande kärleksballad av stor sort.

Annons

Bland övriga medverkande märks bland andra Beth Orton, Moby, Christina Aguilera, Groove Armada och så finns det med ännu en cover ­ 10CC:s gamla I¹m not in love som framförs av Olive.

I väntan på Madonnas nya album (planerad till sommaren) är American pie inte fy skam. Hur filmen, där Madonna spelar en yogainstruktör, avlöper får vi reda på i april då den har Sverigepremiär.

Kristian Ferm
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons