Annons
Nyheter

N-Sync: N-Sync

Nyheter • Publicerad 17 april 1999

Samla ihop dina fyra sötaste killkompisar. Skaffa er varsin egen stil och döp er därefter. Gå en kvällskurs i synkroniserad dans. Gör några låtar om gamla flickvänner. Se till att orden baby, you & me, crazy, love och heart ingår i samtliga titlar. Tag er ett namn som börjar på boy ­ och innehåller minst ett bindestreck. Voilá, du är nu medlem i ett framgångsrikt pojkband. Så brukar det vara och N-Sync gör inte mycket för att falla ur ramen.

Som vanligt när det gäller denna typ av musik fungerar den utmärkt på dansgolvet och säljer minst lika bra. Detta är för mig ett mysterium.

Visst är det lätt att avfärda N-Sync som ännu ett pojkband i mängden, men vi får inte glömma att medlemmarna i bandet sjunger riktigt bra och musiken är välproducerad. Synd bara att det inte är första gången vi hör det. Albumet innehåller ett par hyfsade danslåtar och några ballader att hemmamysa till, så visst, skivan kommer hitta en plats i hjärtat hos många.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons