Annons
Nyheter

Nsync: No strings attached

Nyheter • Publicerad 25 mars 2000

Nu är det fyra år sedan amerikanska Nsync tog Sverige med storm. Singeln I wan¹t you back banade väg för lysande framgångar. Det efterföljande albumet blev också en stor hit. På den tiden var det till Sverige Nsync åkte för att få rätt stuk på soundet. Så gör de också på den nya plattan, med Max Martin från nyligen grammisvinnande produktionsbolaget Cherion i spetsen. Så skapar de hitar som aldrig förr. Gruppens andra album låter mer moget och musikaliskt. Här finns allt från glassiga solskensballader till funkiga partylåtar. Och att Nsync har blivit stora märks på gästartisternas namn. Richard Marx har skrivit balladen This i promised you och Lisa ²Left eye² Lopez gör ett litet inhopp i låten Space cowboy (yippie-yi-yay). Visserligen är det inte länge hon rappar i låten men när hon väl kommer till tals så är det inte annat än att man vill resa sig upp och applådera. Låten Space cowboy har förmodligen mest hitpotential efter Bye bye bye.

Det hörs en klar och tydlig skillnad på de svenskproducerade låtarna och de övriga. Cherion erbjuder tidvis bra och trallvänlig topplistemusik. Men trots det så är plattan en medelmåttig produkt, och visst lyser solen igenom ibland och det är då Nsync är riktigt bra. Det räcker inte ända fram men en bra bit på vägen.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons