Annons
Nyheter

Sakarias: Atlanten

Stundom är det perfekt men alltför ofta försätter musiken lyssnaren i ett slött drömtillstånd. Atlanten är inte tråkig, men att den stormade så lite trodde jag inte.
Nyheter • Publicerad 19 november 2014
Foto: 

Hinner tröttna på och få tillbaka intresset för Sakarias lika många gånger som Atlanten byter låt. Det låter Lorentz, det låter natt, sömniga resor och röda baklyktor på avstånd, utsmetade av regn. Stundom är det perfekt, som Bellagios gitarr, titelspårets intro och Kelly?&?Michelles flyt, men alltför ofta försätter musiken lyssnaren (åtminstone mig) i ett slött drömtillstånd. Låtarna tar inga intressanta svängar, förutom Roshs knytnävs­refräng i Feng shui. Det blir för mycket suckar och rim som ska vara trötta men som blir FÖR trötta. Atlanten är inte tråkig, men att den stormade så lite trodde jag inte.

Hannes Lundberg Andersson

Sakarias

Atlanten

(BASELINE/WARNER)

Betyg: 3/5

Lyssna på : Atlanten, Feng shui, Kelly & Michelle, Bellagio.

Marie Fransson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons