Annons
Nyheter

Prince of Persia: The Two Thrones

Nyheter • Publicerad 31 januari 2006

I spelets inledningssekvens seglar prinsen in mot sitt hem Babylon med en dam vid sin sida. När båten sedan rundan en stor klippa som täcker sikten och prinsen till sin stora fasa ser att Babylon under ödeläggelse blir samtidigt hans båt blir totalförstörd av en kanonkula.

Resultatet av detta är att hans skönhet flyter in mot stranden och blir omhändertagen av onda män, medan prinsen hjältemodigt tar sig in till staden för att påbörja jakten efter kvinnan. Handlingen är på något sätt inte The Two Thrones styrka. Precis som i föregångarna ligger fokus på att smyga runt, göra akrobatiska konster och överlista motståndarna gång på gång utan att bli upptäckt. Spelets fighter kan aldrig jämföra sig med de i God of War eller Devil May Cry, men det är inte heller meningen. Kontrollen känns till en början sladdrig och frustrationsmomenten är många, men när hoppen och slagen sitter där de ska blir det en fröjd att spela Prince of Persia: The Two Thrones.

Albin Damberg
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons