Annons

Allsvensk spelare klar för Öster

Uppgifterna stämde. Nu har Öster presenterat Dragan Kapcevic som klubbens nya anfallare.
Växjö • Publicerad 26 juni 2017
Dragan Kapcevic är klar för Öster. Foto: Emil Langvad/TT
Dragan Kapcevic är klar för Öster. Foto: Emil Langvad/TT

Förra veckan kom uppgifter om att Sirius anfallare Dragan Kapcevic brutit kontraktet med den allsvenska klubben, och skrivit på Öster.

Nu är övergången presenterad. Den 31-årige anfallaren är klar för 2,5 år. Han ansluter till truppen på träningslägret på Gotland den 12 juli.

Annons

Förra säsongen, när Sirius tog steget till allsvenskan, gjorde Kapcevic 14 mål. I år har anfallaren haft svårt att ta en startplats. Fem inhopp, en match från start och noll mål har det blivit i allsvenskan under säsongen.

– I Dragan får vi en tuff, erfaren forward som är stark i kroppen och är med sitt starka huvudspel giftig i boxen. Han är en erkänt bra målskytt som på sina två senaste säsonger i Superettan gjorde 26 mål så han kommer bidra med mycket i vårt anfallsspel, säger Östers sportchef Matias Concha på klubbens hemsida.

Pontus StenerosSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons