Alvesta SK:s poängkung segerskytt

I onsdags blev Alvesta SK utklassat mot serieledande Mjölby. På söndagen visade ASK-spelarna att de hade skakat av sig 0–11-förlusten när Sölvesborg besegrades med 3–2 i Sölveshov.
Sölvesborg • Publicerad 18 november 2018

Michael Sjölin, som toppar Alvestas poängliga, blev matchvinnare när han satte 2–3-pucken med bara 2.33 kvar av den tredje perioden. Michael assisterades av Philip Lundegård och Jakob Engvall.

I den första perioden gjorde Simon Wester, assisterad av Benny Berglund, 0–1 och i den andra ökade Ludwig Loeffel, assisterad av Michael Sjölin och Victor Svangård, till 0–2. Tim Johansson reducerade mitt i matchen och Alexander Svensson kvitterade efter 15.57 i den tredje perioden.

På onsdag spelar Alvesta mot Lund hemma.