Alvesta tog poäng i Mörrum – fick ge sig i förlängningen

Alvesta SK tog på söndagen poäng för fjärde matchen i följd i hockeytvåan Södra B.
Mörrum • Publicerad 22 oktober 2017

Det blev en 2–3-förlust efter förlängning mot tabelltrean Mörrum borta.

I den andra perioden gick Mörrum fram till en 2–0-ledning innan Johan Ingemarsson, assisterad av Jonathan Svensson och Tim Athley, reducerade till 2–1.

Med 4.13 kvar av den tredje perioden slog Johan Ingemarsson till igen. Han kvitterade till 2–2, assisterad av Tim Athley.

När det återstod 15 sekunder av förlängningen avgjorde Mörrums Andreas Ahlberg Silverberg på ett straffslag och det jublades bland de 436 åskådarna i Jössarinken.

Alvesta har nu tagit en poäng mot Boro/Vetlanda borta, tre poäng mot Sölvesborg hemma, tre poäng mot Osby borta och en poäng mot Mörrum borta. Ett bra facit.

Alvesta, som vann skotten med 33–32 mot Mörrum, möter Jonstorp hemma på onsdag.