Annons

Andersson: "Jag ser inget lag som kan stoppa oss"

Han har gjort fem mål och sex poäng på sina tre matcher i comebacken efter korsbandsskadan.- Jag ska försöka hålla det snittet, säger André Andersson efter segern över Warberg.
växjö • Publicerad 3 januari 2017

Han har väntat och väntat. Ända sedan i mars förra året. Väntat på att göra det han tycker är det roligaste som finns. Mot Warberg slog han till igen. André Andersson öppnade målskyttet i matchen, stänkte in 4–1 i powerplay och hann dessutom med att bränna en straff.

– Det är stor skillnad i laget nu jämfört med när jag spelade i vårens slutspel. Spelarna i laget är bättre på allt och jag tycker att det är så otroligt hög kvalitet i allt vi gör nuförtiden. Vi vill lära oss saker, vi är hungrigare än någonsin och tullar inte på någonting, kommenterar André Andersson.

Annons

Du spelade ingenting i tredje perioden. Enbart av försiktighetsskäl?

– Helt och hållet. Jag känner ingenting i knät men jag genomgår en "trappa" i inmatchningen där jag ska öka speltiden successivt. Även om det känns bra är det bäst att lyssna på de som vet bäst.

Det känns som att ni har någonting väldigt stort på gång. Vad tycker du?

– Jag håller med. Framtiden får utvisa vad det blir, men som det känns nu ser jag inte något lag som kan stoppa oss. Tidigare har jag känt att Storvreta, Falun och Linköping är väldigt svåra. Nu upplever jag att de lagen känner att det är jobbigt att komma hit istället. En skön känsla att ta med sig.

Daniel EnestubbeSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons