Annons

Andra raka för Växjö Vipers

När Växjö Vipers gästade Helsingborgs FC för lördagens träningsmatch bjöds på det mycket jämn och tuff innebandy.
– Det märks att vi har kommit in i hetluften, och att alla vill lite till, säger Niklas Nordén som är tränare för Vipers.
Sport • Publicerad 16 augusti 2014

6–3 med två vardera bortdömda mål slutade matchen mellan Superligans Vipers och Helsingborg. Trots att det var en träningsmatch var spelet bitvis tufft och Nordén såg många glädjeämnen i spelet.

– Pascal Meier gör en kanonmatch i målet, något som är otroligt viktigt för oss och vi hade också en trygghet i backlinjen, vi gör det väldigt bra helt enkelt, konstaterar Nordén efter matchen.

Annons

– Framför allt var det kul, det var riktigt roligt i dag och det känns bra att redan nu se en trygghet och en aggressivitet i spelet, säger han.

Marcus Johansson gjorde sin första match i Växjö Vipers och spräckte målnollan direkt. André Andersson, Filip Kjellsson, Kristofer Widhlundh, Christoffer Holmér och Valdemar Ahlroth gjorde övriga mål.

Josefin Lundin
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons