Annons

Avslutning och genrep för Troja

Redan klara seriesegrare.Men först ska Troja spela av Allettan med ett möte mot Nybro som även fungerar som genrep inför hockeyettanfinalen.
ljungby • Publicerad 25 februari 2017

Seriesegern säkrades efter en mycket väl godkänd insats i onsdagens toppmatch borta mot Kristianstad. Den 8 mars inleds finalen mot det lag som vinner den norra Allettan, vilket innebär Huddinge eller Visby.

Och det råder ingen tvekan om vilket lag Troja och tränaren Pelle Svensson helst vill möta.

Annons

- Huddinge blir både enklare och billigare för föreningen och det är klart att vi hellre tar dem. Möter vi Visby måste vi åka redan på tisdagen medan vi kan åka på matchdagen om det blir Huddinge, förklarar Svensson.

Det är tuff konkurrens om platserna i det förutom Sebastian Benker helt skadefria laget. Johan Nielsen är tillbaka som målvaktsbackup bakom Robin Johansson medan Tor Immo avstår spel av privata skäl men återfinns i Troja i finalen.

Mikael Roslund tar Immos plats medan David Laudius i konkurrenssituationen får fortsatt finna sig i att stå utanför laget.

Nybro som avslutning, vad säger Pelle Svensson om det?

Jo, detta:

- Nybro slåss för någon placering och någon rankningspoäng, men vi ska bjuda upp. Vi ska försöka befästa det vi visat hittills: att vi är ett jäkla bra lag.

guide

Troja/Ljungby-Nybro

När och var: Lördag klockan 16.00 i Ljungby Arena.

Saknas i Troja: Sebastian Benker (skada) och Tor Immo (privata skäl).

Trojas fem senaste matcher: Kristianstad (b) 3–1, Kumla (h) 11–0, Kallinge-Ronneby (h) 4–2, Borlänge (b) 4–3, Lindlöven (h) 7–2.

Daniel EnestubbeSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons