Annons

Bale: "Så mycket golf spelar jag inte"

Gareth Bale berättar om problemen i Real Madrid. Om att skador och mycket golfspel enbart är illasinnade rykten.
Fotboll • Publicerad 13 juni 2022
Gareth Bale berättar för BBC om skadorna och golfspelandet. Arkivbild.
Gareth Bale berättar för BBC om skadorna och golfspelandet. Arkivbild.Foto: Alvaro Barrientos/AP/TT

I en intervju med BBC öppnar Bale upp om sin sejour i Real Madrid och hur det egentligen var med alla skador och golfen. Han ger också media en del av sin känga och tycker det målats upp en felaktig bild av honom.

– Det är vad alla tror, att jag bara spelar golf, men så mycket spelar jag inte. Folk tror att jag var skadad hela tiden men det var jag inte heller. Jag blev inte ens uttagen i truppen, så alla tror det var skador.

Annons

Bales sejour i Real Madrid delar många supportrar. Några hävdar att han är en av de större i klubbens historia då han avgjort två Champions League-finaler, andra hävdar att han spelar alldeles för mycket golf, bara är skadad hela tiden samt inte bryr sig om klubben.

När Wales gick till EM 2019 poserade 32-åringen och hans lagkamrater med en flagga där budskapet löd "Wales. Golf. Madrid. In that order". Något som inte gick hem bland Real Madrids supporterskara.

Superstjärnan sköt nyligen Wales till sitt första VM på 64 år. Nu söker han efter ny klubb och indikerar att landslagets förbundskapten och fystränare kommer ha en hel del att göra med valet av ny klubb.

Superstjärnan gjorde totalt 106 mål på 258 matcher för "Los Blancos". Han vann även 19 titlar.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons