Annons

Bara ben och Glenn Hysén

Sport • Publicerad 13 juni 2006

En skvallernyhet till alla Österfans. Vem tror ni stod slugt placerad utanför det svenska mediecentret i eftermiddag?

Rätt gissat.

Annons

Kjell Ström.

* * *

Fotograf Sjöfors tillhör det seriösa släktet, det vill jag att ni ska veta.

När jag berättade om mina idéer för morgondagens krönika erbjöd han sig att åka från Bremen till Dortmund tur och retur för att ta en bild åt mig. Det är 50 mil.

Han är där nu – och plåtar.

Jag sitter i Bremen och skriver.

* * *

Zlatan pratade i dag. Han såg obesvärad ut. Jag har känt tveksamhet inför hans deltagande från start mot Paraguay, men i dag, i dag hade han den där blicken igen. Den där blicken han hade inför andra gruppspelsmatchen i Portugal. Den mot Italien. Den där klackmatchen.

* * *

Isaksson tillbaka. Skönt, även om Rami var bra. Verkar som om hjärnskakningen gjorde Isak gott. Han pratar som bara den. Han som brukar vara så blyg och tyst. Snart kontrakt med Lyon? Kim säljs väl bara paketvis?

Annons

* * *

Harold Schmidt. Så heter Tysklands motsvarighet till David Letterman. Schmidt räknar ner. Till VM. I Sydafrika. Om fyra år. Kul.

* * *

Hmm. Kvällstidningarnas ordagranna recitering av Mellgate känns lite sådär. Hur kan man citera en fotbollsblogg med namnet Bara Ben Och Glenn Hysén och fortfarande ha hedern i behåll?

* * *

Zlatan i dag:

– Jag stod en meter i från, och det var inget.

Daniel Enestubbe
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons