Annons

Coronafall i HV71 – flera spelare med symtom

Ishockey • Publicerad 8 november 2020
HV71 tvingas ställa in söndagens träning då en spelare har testats positivt för covid-19. Arkivbild.
HV71 tvingas ställa in söndagens träning då en spelare har testats positivt för covid-19. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

SHL-laget HV71 ställer in all verksamhet med herrlaget tillsvidare, efter att en spelare testats positivt för covid-19. Ytterligare flera spelare har utvecklat symtom, skriver klubben på sin hemsida.

"Vi kommer att testa de som utvecklat symptom, men kommer inte att ha ett hundraprocentigt svar förrän på tisdag. Tillsvidare ställs all verksamhet i herrlaget in och vi vet i nuläget inte när vi kommer att ha återsamling igen", säger HV71:s sjukgymnast Andreas Frostemark i ett uttalande.

Annons

Lagets nästa match är på tisdag, borta mot Gävle. Beslut om den tas under måndagen.

SHL-ishockeyn har haft en rad coronafall under hösten. Tidigare har klubbar som Luleå, Leksand, Linköping och Djurgården drabbats, och ett flertal matcher har flyttats.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons