Annons

Delic skrev på för Älmeboda

En av Ljungby IF:s bästa spelare, Mario Delic, lämnar klubben. Mario tar ny sats i den friskt satsande division 3-klubben FK Älmeboda/Linneryd.
Sport • Publicerad 28 november 2014

Mario Delic satt på ett utgående kontrakt och har redan skrivit på för sin nya klubb.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta Mario Delic till vår förening. Han var absolut den spelartyp som vi var ute efter, säger FK Älmeboda/Linneryds sportchef Peter Andersson.

Annons

26-årige Mario Delic har skaffat sig rutin från spel i den erkänt starka division 2 Södra med ett flertal starka Skånelag.

– Mario har rätt ålder, han har erfarenhet, och han har rätt karaktär för att passa in i vårt lag, säger Peter Andersson.

FK Älmeboda/Linneryd har en längre tid haft ögonen på Mario Delic.

Eftersom Mario har bostad och arbete i Växjö agerade tränaren Mikael Anderssons klubb.

Ljungby IF:s nye tränare Roger Ahl, åtta år som spelare och fem år som tränare i föreningen, får klara sig utan Mario i omstarten. Ljungby kom näst sist i sin division 2-grupp och hade bara Limhamn/Bunkeflo efter sig i sluttabellen.

Sven Elofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons