Annons

Djurgårdens förstärkning: "Ett superproffs"

Ishockey • Publicerad 15 november 2020
Rhett Rakhshani, förra säsongen i Frölunda, förstärker nu Djurgården. Arkivbild.
Rhett Rakhshani, förra säsongen i Frölunda, förstärker nu Djurgården. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

Djurgården ligger på kvalplats i SHL-ishockeyn och saknar tongivande spelare. Därför förstärker man nu med den rutinerade forwarden Rhett Rakhshani resten av säsongen.

För amerikanskiraniern blir det därmed en nionde säsong i SHL där han i Växjö, Linköping, Malmö och Frölunda gjort 90 mål och 138 assist.

Annons

"Det är en offensivt väldigt skicklig spelare som utgör ett hot i såväl 5-4 som 5-5 spel. Rhett är ett superproffs och väldigt noggrann i sina förberedelser och fysiska träning vilket stämmer väl in med den verksamhet vi vill bedriva", säger Joakim Eriksson, sportchef och vd, till klubbens webbplats.

Djurgården anser att förstärkningar behövs eftersom Mattias Guter har tvingats sluta och Anton Hedmans skadefrånvaro ser ut att bli långvarig. "Lägg därtill att såväl Alexander Holtz som William Eklund med stor sannolikhet kommer att medverka i junior-VM och missa tio-tolv matcher i december-januari", skriver klubben.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons