Chelsea bortaföll med 0–1 mot Wolves efter ett drömmål av Matheus Nunes.
Londonrivalen Tottenham vann ett hetsigt toppmöte med 2–1 mot Brighton.
Det blev en tråkig comeback på Chelseabänken för Frank Lampard.Foto: Rui Vieira/AP/TT
Tottenhams Harry Kane avgjorde mot Brighton.
Tottenhams Harry Kane avgjorde mot Brighton.Foto: Zac Goodwin/AP/TT

Frank Lampard är tillbaka som Chelseatränare, drygt två år sedan han sparkades från samma jobb. Tanken är att klubbikonen ska fungera som tillfällig lösning fram till sommaren efter att Graham Potter fått sparken.

Men den nya Lamparderan började likt den förra slutade. Med förlust.

I West Midlands blev det inga poäng mot mittenlaget Wolverhampton sedan hemmalaget avgjort matchen i den första halvleken.

Och det med ett riktigt drömmål, signerat portugisen Matheus Nunes. I utkanten av straffområdet studsade bollen till 24-åringen som drog till på bästa Marco van Basten–manér till 1–0, ottagbart i bortre krysset.

Ett resultat som sedan stod sig matchtiden ut. Chelsea ligger därmed kvar på elfte plats i tabellen. Wolves skuggar strax bakom.

Tränarna visades ut

I London tog Champions League-jagande Tottenham emot högtflygande Brighton.

Och det blev en match med heta känslor.

Son Heung-Min dundrade in 1–0 till hemmalaget innan Lewis Dunk kunde kvittera på hörna. Redan då var det dålig stämning mellan tränarbänkarna.

I den andra halvleken skulle det braka loss rejält. Efter ett ordentligt gräl blev båda tränarna, Cristian Stellini och Roberto De Zerbi, utvisade och tvingades lämna.

Skyttekungen avgjorde sent

De hetlevrade italienarna fick således inte se Harry Kane avgöra till 2–1 med ett vackert placerat skott i matchens slutskede.

"Spurs" hänger därmed på Manchester United och Newcastle, som båda vann på lördagen, i kampen om en topp fyra-placering.

Desto tyngre går det för Leicester som inte har fått något lyft sedan Brendan Rodgers blev av med jobbet. "Foxes" föll tungt hemma mot bottenrivalen Bournemouth med 0–1.