Annons

Dubbelseger för Lisen Sandström

Lisen Sandström hade en bra tävlingshelg i Västervik.
Växjöryttaren lämnade östkusten med två segrar och flera placeringar.
Ridsport • Publicerad 8 juli 2019

Framgången i hopptävlingarna för ponnyer startade redan på fredagen. Då tog Lisen Sandström, som tävlar för Växjöortens Fältrittklubb, en tredjeplats i lätt a med med d-ponnyn Coppenagh Vogue.

Lisen Sandström, här på en bild från en tidigare tävling, hade en bra helg i Västervik.
Lisen Sandström, här på en bild från en tidigare tävling, hade en bra helg i Västervik.Foto: Privat/Arkivbild

Ekipaget firade stora triumfer under hela tävlingshelgen. Tre starter slutade med tre placeringar, där den stora höjdpunkten var segern, efter felfri ridning, i söndagens medelsvår b.

Annons

Lisen Sandström hade också roligt med c-ponnyn Robin Aille. Ekipaget vann tävlingens Grand Prix i medelsvår a. Det blev också en fjärdeplats i lördagens medelsvåra b.

Fler ekipage från Kronobergs län var på plats för Västerviksortens nationella och regionala hopptävling. Tilda Larsson, Ljungby Ridklubb, kom tvåa i fredagens lätt a med d-ponnyn Kilmacduagh Lady.

Pallplats blev det också för Alicia Jönberg från Växjöortens Fältrittklubb. Med sin b-ponny Amelia blev det en andraplats i lördagens lätt b. Ekipaget red felfritt och på en tid som så när räckte till seger.

Pontus StenerosSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons