Annons

Ellerstad på väg bort från Troja

Sebastian Ellerstads dagar i Troja kan vara räknade.
Forwarden har fått beskedet av klubben att hans speltid framöver kommer att vara minimal och att han är fri att byta klubb om han vill.
Sport • Publicerad 19 oktober 2010
Sebastian Ellerstad.
Sebastian Ellerstad.Foto: 
Foto: 

– Jag hade ett möte med klubbledningen under måndagen. De talade om att jag kommer att vara är 13:e-forward i fortsättningen, berättar Ellerstad.

Trojas sportchef Jerry Andersson säger:

Annons

– Sebastian har varken presterat det vi eller han själv förväntat sig. Han har inte fullt ut visat den arbetskapacitet som behövs i allsvenskan och han är säkert lika besviken som någon annan.

På frågan om Ellerstad gjort sin sista match för Troja svarar Andersson:

– Det vet jag inte. Han kan mycket väl vara med när vi spelar mot Rögle på onsdag.

Sebastian Ellerstad värvades inför den här säsongen till Troja från Vita Hästen som poängplockare men har underpresterat. På tio matcher har det blivit ett mål (på straff mot Tingsryd) och en assist. I spel i numerära likalägen noterar Ellerstad minus 7.

Vet du vad som händer nu? Har du någon ny klubb på gång?

– Jag vet inte riktigt. Jag pratade med min agent i går för att kolla upp läget på marknaden, men hittills finns det ingen klubb som är aktuell. Jag hoppas också att jag kan prata mer mer Jerry om situationen här i Troja.

Daniel Enestubbe
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons