Annons

Falk tillbaka i Skellefteå – som tränare

Ishockey • Publicerad 4 maj 2020
Andreas Falk. Arkivbild.
Andreas Falk. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon / TT /

Andreas Falk spelade i Skellefteå 2004–2006 och återvänder nu till SHL-klubben. Den här gången som en av lagets huvudtränare.

"Jag är ju relativt ny i tränarbranschen men har alltid haft en stor vilja och förhoppning att bli tränare", säger Andreas Falk till Skellefteås hemsida.

Annons

Falk kommer närmast från HV71, där han tillbringade stora delar av spelarkarriären innan den avslutades 2018. De senaste åren har han tränat Jönköpingsklubbens J20-lag.

I Skellefteå blir han en del av en tränarkvartett tillsammans med Stefan Klockare, Stefan Hedlund och målvaktstränaren Krister Holm.

"Andreas har lång erfarenhet som spelare och har gjort det bra i sitt jobb med spelarutveckling i HV71 de senaste åren så han kommer bli en stark tillgång till tränarkvartetten", säger Skellefteås general manager Erik Forssell.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons