Annons

Följ Östers försäsong på smp.se – vi sänder flera matcher

Växjö • Publicerad 13 januari 2023 • Uppdaterad 19 januari 2023
Foto: LENA GUNNARSSON

Öster laddar för en ny säsong och snart är det dags för de första träningsmatcherna. Nästa vecka väntar allsvenska Halmstads BK borta. Den matchen sänds av Discovery, men sedan kommer ni att kunna se flera matcher här på smp.se.

Vi inleder med matchen mot vårt egna länslag den 27 januari. Nu är det klart att vi dessutom sänder matcherna hemma mot Skövde, IFK Värnamo och Falkenberg. Samtidigt kommer vi också att sända bortamatchen mot Örgryte den 11 februari.

Annons

– Öster var nära allsvenskan förra säsongen och har nu handplockat ett par vassa spelare för att ta nästa steg. Det ska bli väldigt kul att visa de här intressanta matcherna, säger Daniel Rydström, webbchef på Smålandsposten.

Förra säsongen sände Smålandsposten nästan hundra matcher i den lokala fotbollen. Matcherna med Öster blir de första och vi hoppas kunna komma med fler nyheter framöver.

För att se matcherna behöver du vara prenumerant på Smålandsposten. Testa för tre kronor via länken nedan.

Fakta

Östermatcherna vi sänder

Öster-Länslaget, 27 januari, klockan 18.50

Öster-Skövde, 4 februari, klockan 14.50

Örgryte-Öster, 11 februari, klockan 16.00

Öster-IFK Värnamo, 25 februari, klockan 13.50

Öster-Falkenberg, 4 mars klockan 13.50

Här saknas innehåll

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons