Annons

Första segern dröjer för jumbon Markaryd

Markaryd har det tufft i pingisligan och får inget gratis. I går kom Kävlinge på besök till Ball Hall i Strömsnäsbruk och åkte E4:an hem med två poäng i bagaget efter seger 3–2.
Sport • Publicerad 20 december 2011

Gårdagens match hemma mot Kävlinge var den 12:e den här säsongen och den sista innan juluppehållet. Nykomlingen Markaryd väntar fortfarande på sin första seger och ligger sist i pingisligan.

När de sex återstående omgångarna inleds efter jul står serieledande Halmstad för motståndet på bortaplan. Skrälläge för Markaryd således. Men då måste standarden upp ett par snäpp.

Annons

Kämpaglöden i Markaryd går dock inte att klaga på och i går hamnade man i ett tidigt 0–2-underläge efter att Istvan Moldovan förlorat mot Magnus Molin och Espen Rönneberg förlorat mot Johan Sondell.

Khaled Assar vägrade dock se sig och sitt lag slaget och kämpade ner Henrik Ahlman i en tuff femsetare.

Moldovan stötte därefter på Sondell och Markarydsspelaren fick revansch efter inledningsförlusten utjämnade efter 3–1 i set.

Den avgörande singeln startade också på bästa sätt för hemmalaget där Rönneberg tog första set mot Molin. Kävlingespelaren vände dock och tog tre raka.

Kristian Ferm
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons