Annons

Forward förlänger med Tingsryd

Ludvig Elvenes fortsätter i Tingsryd även nästa säsong.
Forwarden har skrivit på ett nytt avtal med den hockeyallsvenska klubben.
Tingsryd • Publicerad 19 juli 2019

22-åringen kom till Tingsryds AIF från Modo under slutdelen av den förra säsongen. Forwarden fick det inte att stämma i Örnsköldsvik. Fem poäng blev det på 22 matcher i Modotröjan.

För att få en nystart gick flyttlasset vidare till Tingsryd, som då kämpade om ett nytt allsvenskt kontrakt. Tre poäng på tolv matcher blev det i Taif förra säsongen för Ludvig Elvenes, och klubbens kontrakt löstes i den sista omgången.

Annons

Nu är det klart att forwarden spelar allsvensk hockey med Tingsryd även kommande säsong. Parterna har nått en överenskommelse om ett nytt avtal.

– Vi är mycket glada att Ludde valt att skriva nytt kontrakt för nästa säsong, en spelare jag känner väldigt väl som har bra karaktär, näsa för att hitta målet en riktigt bra målskytt, säger Taifs tränare Magnus Bogren till klubbens hemsida.

Ludvig Elvenes.
Ludvig Elvenes.Foto: Roger Carlsson
Pontus StenerosSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons