GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fria Tyglar: Rädsla, rättegång mot ridsporten – och så gästas vi av Kerstin Hultqvist

Soliga framgångar med härligt publikstöd varvas med allvarsamma ämnen när podden gräver i ridsportens skador och machokultur.
Stubben är sedan åklagare och Lussi försvarsadvokat när rättegången mot ridsporten inleds.
Som vår första historiska gäst dyker järnladyn med det stora hjärtat, överdomarlegendaren Kerstin Hultqvist, upp i studion med sina raka ärliga åsikter.
Podd • Publicerad 26 oktober 2021 • Uppdaterad 31 januari 2022
Daniel Enestubbe och Louise Wemlerth pratar om allvarliga saker den här veckan i podcasten Fria Tyglar.
Daniel Enestubbe och Louise Wemlerth pratar om allvarliga saker den här veckan i podcasten Fria Tyglar.Foto: Josefine Stenersen Nilsson

Lyssna i spelaren nedan eller prenumerera direkt i din mobil i Podcaster eller Spotify!

Daniel EnestubbeSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.