Annons

Fyra utvisningar i division 4-derby

Division 4-derbyt mellan IFK Lammhult och Alvesta urartade med fyra utvisningar, två för spelare och två för tränarna.
Efter matchen anklagades domaren Haki Ramadani, Växjö, för att ha skrivit en helt felaktig domarrapport om händelserna.
Sport • Publicerad 12 augusti 2010

– Domaren var ute och cyklade fullständigt med faktafel i den rapport som klubbarna fick efteråt. Bland annat står det att vår spelare nummer åtta varnades. Han deltog inte i matchen, säger Lammhults tränare Mikael Andersson.

När domare Ramadani får bemöta påståendet säger han:

Annons

– Jag skrev nummer 18, de läste fel.

Domaren fick utstå kritik för spelarutvisningarna och i eftersvallet åkte båda tränarna, Mikael Andersson och Joakim Spångberg, ut från bänken.

– Horribelt. Vi reagerade på utvisningarna som var helt felaktiga, säger Mikael.

– Båda utvisningarna var korrekta och som vanligt håller inte tränarna med oss domare. Matchen var stökig. Det var derby med heta känslor, förklarar Haki Ramadani.

Det hann spelas fotboll också. Den jämna matchen vanns av Alvesta med 2–1 (2–0).

Efter en kvart hade Elemedin Kvrgic och Ilir Kalani gjort Alvestamålen och på övertid kunde Anton Hansson reducera för Lammhult.

Toppar i Lammhult var mittbackarna samt Tobias Nilsson, medan målvakten Adam Petersson, Martin Lavesson och Ilir Kelani var bäst i Alvesta.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons