Annons

Gransholm föll tungt i Gullringen

Gransholm skapade tillräckligt med bra målchanser för att besegra Gullringen, men fick i stället lämna Gullemon med noll poäng efter en ny uddamålsförlust.
Sport • Publicerad 7 juni 2014

– Vi gör lite småmisstag bakåt som vi straffas för samtidigt som vi inte lyckas få till det framåt. Det är lite så matcherna har sett för oss från gång till annan, säger Gransholms assisterande tränare Peter Andersson.

Han fick se sitt grönvita lag föra stora delar av spelet i den första halvleken. Han fick också se sina offensiva spelare skapa flera kvalificerade målchanser. Andersson tvingades dessvärre också se bollen smita utanför eller studsa andra vägar än in i motståndarmålet.

Annons

Direkt i andra halvlek tappade Gransholm markering vid bortre stolpen vilket Gullringen utnyttjade till 1–0. Gransholm tog dock tag i spelet igen och gick så småningom ner på trebackslinje i hopp om att nå i kapp. I stället för 1–1 blev det dock 2–0.

Skyttekungen Richard Andersson reducerade till 2–1 efter hörna på övertid, men närmare än så nådde inte Gransholm denna nationaldag.

– Vi gjorde för många tekniska misstag i andra halvleken, konstaterar Peter Andersson.

Två matcher återstår för Gransholm innan sommaruppehållet och närmast på tur står Aneby hemma på Granvallen på torsdag. I den matchen får Gransholm dock klara sig utan Oskar Åberg som åkte på sitt tredje gula kort och är avstängd.

– Det som känns positivt är att vi är med i matcherna och på så sätt är det enklare att gå vidare, säger Peter Andersson.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons