Annons

Hallam förlänger med Lakers

Sam Hallam har förlängt med Växjö Lakers i ytterligare tre år.
Sport • Publicerad 25 augusti 2014
Sam Hallam trivs i Växjö Lakers och har därför förlängt med ytterligare tre år.
Sam Hallam trivs i Växjö Lakers och har därför förlängt med ytterligare tre år.Foto: 

– Det var ett lätt beslut. När Henrik (Evertsson, sportchefen) frågade om jag ville stanna så ville jag lösa det direkt. Jag trivs här. Jag har en härlig ledarstab att arbeta med och vi klarar av att balansera hårt jobb, fokus och att ha roligt ihop. Sedan är föreningen otroligt proffsigt skött, man strävar hela tiden framåt, säger Sam Hallam i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

Annons

– När man skriver på ett så här långt avtal så blir en naturlig fråga hur man ska behålla drivet. Jag känner personligen att jag vill jobba ännu hårdare i och med det förtroende som jag har fått så jag tror inte det blir något problem. En annan aspekt som lockar mig är föreningens framåtanda och hur vi hela tiden strävar efter att utvecklas. En del som jag gärna är med i är utvecklingen på juniorsidan som rusar framåt och vi har ambitionen att slussa in fler killar i a-laget och det är något som jag hoppas ska hinnas med under min tid i klubben.

Även Henrik Evertsson är en nöjd man i dag:

– Det finns en uppenbar anledning till att vi gör detta och det är att vi trivs med Sam som vår huvudtränare. Vi har en fungerande ledarstab som vi vill fortsätta arbeta med. Kontinuitet har gett oss framgång tidigare och vi vill fortsätta på den linjen, säger han.

Sam Hallam kom till Växjö Lakers från Karlskoga 2012 och skrev då på ett treårskontrakt. Nu, med ett år kvar på det ursprungliga avtalet, har Hallam kritat på ett färskt treårsavtal vilket innebär att han stannar i klubben de närmaste fyra åren.

Dan Magnusson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons