Annons

Hej då, VM!

Sport • Publicerad 25 juni 2006

I Bremen nu, för sista gången. På hotellet där vi hämtat våra sista prylar. De spelar Coldplay i lobbyn. Sorgligare kan det inte bli. Vi lämnade München klockan 07.00. Ett München som nu vaknat upp ur ett segerrus utan dess like. Som vi hånades på tysk tv i går. De fokuserade mer på att förlöjliga Sverige än att fira den odiskutabla tyska triumfen.

Jürgen Klinsmann är en Gentlemann. Hoppas han vinner VM. Han är Lagerbäcks raka motsats: glad, trevlig, ärlig, aktiv. Jag har alltid gillat honom. Nu gillar jag honom ännu mer.

Annons

Nån som tycker att Zlatan fått för stor uppmärksamhet i VM?

Nån som tycker att Henke var bra?

Dessa två är olösbara gåtor. Båda har sett deppade ut under hela VM-vistelsen. Zlatan syntes egentligen bara en gång. Det var när Ljungberg nickade in 1–0 mot Paraguay och Zlatan, från bänken, tjurrusade in på planen och jublade.

Nu sätter jag och fotograf Sjöfors oss i bilen med destination Växjö.

Hej då, VM!

Hej då, bloggen!

Vi kanske ses nån gång.

Daniel Enestubbe
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons