Annons

HIF-mittfältare borta hela säsongen

Fotboll • Publicerad 9 mars 2022
Andreas Granqvist, sportchef i HIF, blir utan två viktiga spelare inför säsongsstarten i allsvenskan. Arkivbild.
Andreas Granqvist, sportchef i HIF, blir utan två viktiga spelare inför säsongsstarten i allsvenskan. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Helsingborg, som i fjol återavancerade till allsvenskan, har fått två skadesmällar inför säsongen. Färöiske Brandur Hendriksson blir borta resten av säsongen på grund av en knäskada som behöver opereras och Wilhelm Loeper missar ett par månader på grund av en fotfraktur som också måste opereras, skriver klubben på sin hemsida.

De två spelarna skadades under träningslägret i Marbella.

Annons

"Först och främst är det tråkigt för Brandur och Wilhelm som personer och fotbollsspelare men givetvis också för oss som lag då båda är viktiga spelare", säger sportchefen Andreas Granqvist i ett uttalande.

"Tyvärr är skador en del av fotbollen och något vi alltid måste ha med i beräkningarna. Vi har en bred trupp men också väldigt bra koll på marknaden. Med skador på tongivande spelare kan det bli aktuellt att ta in ersättare", fortsätter han.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons