Annons

Ilija Dobric: "Vi ska spela ännu mer offensivt"

Trots en tung serieinledning under debutsäsongen i division 2 finns anledning att tro att Räppe börjar spela in poäng.Det är tränaren Ilija Dobric övertygad om.
räppe • Publicerad 19 maj 2017
Kreshnik Asllani under förlustmatchen mot Österlen. Foto: Urban Nilsson
Kreshnik Asllani under förlustmatchen mot Österlen. Foto: Urban Nilsson

– Vi behöver verkligen en seger nu så allt inte stannar vid snack. Men någon gång vänder det och jag tycker faktiskt att vi förtjänar lite tur, säger Dobric, vars lag stundtals spelade ut Torn i förra matchen men likväl fick se sig besegrade med 0–2.

Trots en uppsjö fina målchanser ville det sig inte framåt för Räppe den gången.

Annons

Dags för nya tag under lördagen då Hässleholms IF gästar ett förmodat solvarmt Räppevallen. Och enligt Ilija Dobric kommer Räppe att byta spelsätt en aning.

– Vi ska spela ännu mer offensivt. Hässleholm är dessutom ett lag som spelar ganska försiktigt och inte vill ta några risker defensivt. Därför måste vi förbättra vår offensiv, säger Ilija Dobric.

Räppe ligger tolva i den 14 lag stora tabellen med fyra inspelade poäng på sex matcher. Men Ilija Dobric väljer att se positivt framåt.

- Det glädjer mig att inget lag spelat ut oss, frånsett Österlen under första halvlek. Annars har vi satt hög press även mot lagen i toppen och skapat mycket chanser. Dessutom fungerar vår defensiv bra, säger han.

Dobric genomför en ändring i startelvan jämfört med senast: ut går Jacob Pettersson och in kommer Linus Nilsson.

Daniel EnestubbeSkicka e-post
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons