Annons

Janne Karlsson får sparken

1–2 mot Brynäs i lördags blev droppen.
Växjö Lakers tränare Janne Karlsson får sparken.
Sport • Publicerad 14 oktober 2012
Lakers tränare Janne Karlsson får sparken.
Lakers tränare Janne Karlsson får sparken.Foto: Sven Elofsson

Lördagens förlust mot Brynäs innebar att Växjö Lakers halkade ner till sistaplats i elitserietabellen och på söndagen kom beskedet:

Tränaren Janne Karlsson får sparken.

Annons

”Vi har efter drygt fem säsonger med Jan Karlsson kommit till en punkt där vi känner att en ny syn behövs för att möta de utmaningar vi står inför. Säsongsstarten har inte blivit den förväntade och framför oss står ett arbete där lösningar måste arbetas fram för att säkerställa den totala målsättningen för säsongen”, säger Växjö Lakers sportchef Henrik Evertsson till klubbens hemsida.

” Jan Karlsson har under sin tid med oss gjort ett fantastiskt jobb och i högsta grad hjälpt den här organisationen till vad den är idag”, fortsätter Evertsson.

Assisterande tränaren Sam Hallam tar över som huvudtränare medan assisterande tränaren Fredrik Hellgren och fystränaren Nicklas Rahm blir kvar i sina nuvarande befattningar.

”Vi har ett väldigt stort arbete framför oss. Det gäller att vi ställer krav på varandra såväl i laget som i den övriga organisationen. Vi ska gemensamt verka för att nå alla våra utsatta mål”, säger Anders Öman, vd till hemsidan,

Kristian Ferm
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons