Annons

Johan Nilsson ett namn för Öster?

Sport • Publicerad 13 mars 2006

Le Torri Del Garda

Söndag 12 mars 22.10

Annons

Roligt att så många har uppmärksammat och uppskattat Österbloggen från Italien. Måste först be om ursäkt för att det här inlägget kommer lite sent, men jag har haft lite tekniska problem med att skicka bilder till papperstidningen. Den måste ju också ut. Nu är det dock någorlunda löst.

Det var många frågor om Östers trupp. Jag ska försöka besvara några.

Tyler Hughes körde för fullt på förmiddagens träning, men tog det lugnare under eftermiddagen för att inte överbelasta knäet för tidigt. Men i princip är han återställd.

Tyler körde under eftermiddagen övningar vid sidan om med Emin Nouri som har ett uttänjt ledband i knäet, inte i foten som jag skrev tidigare.

Öster har tidigare kollat Johan Nilsson, 20-åringen från Markaryd. Nu passar man på att följa upp honom på träningslägret. Han verkar inte aktuell för kontrakt omedelbart, men kanske framöver. Han tar för sig ordentligt och gjorde två mål för sitt lag i sjumannafotboll på liten plan.

Peter Sedunov har lagt knäskyddet och är betydligt rörligare än tidigare. Skillnaden är stor jämfört med fjolårets sege och klumpige Sedunov. Här kan Öster ha ett oväntat sparkapital, åtminstone för mig. Sedunov gjorde också några mål i sjumannaspelet.

Laget som tog hem totalsegern i sjumannafotbollen var ändå det med Robert Veselovsky, Tomas Backman, Fredrik Bild, Martin Claesson, Helgi Valur Danielsson, Ingemar Teever och Pavel Zavadil.

Teever visade sin kapacitet flera gånger, men togs också hårt, trots att det bara var träning.

Tempot var högre under eftermiddagen, trots att vinden vid Gardasjön bet ännu hårdare.

Johan Persson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons