Annons

Kiese Thelin om framtiden: "Trivs bra här"

Fotboll • Publicerad 8 november 2020
Malmö FF:s Isaac Kiese Thelin jublar efter att ha säkrat SM-guldet.
Malmö FF:s Isaac Kiese Thelin jublar efter att ha säkrat SM-guldet.Foto: Johan Nilsson/TT

Anfallaren Isaac Kiese Thelin har satt 13 allsvenska mål för Malmö FF under guldsäsongen 2020 och är i delad skytteligaledning. Efter säsongen löper dock låneavtalet ut och han blir återigen en Anderlechtspelare.

Han stannar dock gärna i MFF.

Annons

– Vi har en diskussion, sedan är det många parametrar som ska in i det här. Men det är ingen hemlighet att jag trivs bra här. Vi har i alla fall ett positivt snack, säger han efter att SM-guldet säkrats hemma mot Sirius.

Sportchefen Daniel Andersson:

– Det är ingen hemlighet att vi vill ha honom kvar. Sedan är det många bitar som ska falla på plats, men vi jobbar på det, säger sportchef Daniel Andersson.

En spelare som det finns ett stort intresse för är succémittbacken Anel Ahmedhodzic och frågan är hur länge MFF kan behålla 21-åringen.

– Det är ett stort intresse kring honom, sedan får vi se om det blir (en försäljning) nu till vintern eller till sommaren. Men det är klart, så som han presterar är det ett stort intresse, säger Daniel Andersson.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons