Annons

Klart besked om förstärkning under torsdagen

Är David Fredriksson klar för Tingsryds AIF?
Svaret lär komma i dag.
Det går även rykten om att ytterligare en utländsk spelare ska vara på väg in i Taif.
Sport • Publicerad 14 oktober 2010
David Fredriksson.Foto: Mikael Fritzon/Scanpix (arkivfoto)

– Jag ber att få återkomma i ämnet, svarade Taiftränaren Mikael Tisell på frågan om nyförvärv kan komma att bli aktuella.

Sedan tidigare har sportchefen Anders Gustavsson klargjort att klubben ska göra någon sorts bokslut efter tiotalet omgångar och se om något behöver göras, och i så vad vad.

Annons

Ansedda transfersajten Eliteprospects gick i går ut med nyheten att förre Södertäljeforwarden David Fredriksson skulle vara klar för Tingsryd.

– Inga kommentarer. Det blir klart i morgon var jag spelar. Ring mig då, svarade Fredriksson undvikande på frågan om han är klar för Tingsryd när vi sökte honom under onsdagen.

I takt med att förlusterna radats upp har ryktena tilltagit i styrka kring Tingsryds AIF.

Förutom David Fredriksson har det ryktats om att klubben jobbar efter både ett finskt och ett kanadensiskt spår. Det sista lösa ryktet vi hörde i går kväll var namnet Kimmo Koskenkorva, Kärpäts rivige ytterforward med förflutet i bland annat Skellefteå.

Gårdagens 4–6-torsk i Oskarshamn blev Tingsryds femte raka. Lagkaptenen Tomas Lundström suckade högt.

– För jävligt. Fruktansvärt. Jag tycker att vi har hela matchen fram till mitten av tredje. Sen känns det som om vi blir ängsliga och tar säkerhetsavstånd därute, sa Lundström.

Tingsryd visade under den stora merparten av matchen att man åkt till Oskarshamn för att fixa tre poäng, inget annat. Men tio dåliga avslutningsminuter sänkte laget. Tomas Lundström var inte nådig i sin kritik – av sig själv.

– Det är helt och hållet mitt fel vid 4–5. Jag går bort mig, är för het. Jag får inte gå i den fällan.

När var du med om fem raka förluster senast?

– Oj, det minns jag inte ens. Vi visste om att det skulle bli tufft, och alla lag har svackor. Snart vänder det. Vi har ett bra go i laget.

Daniel Enestubbe
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons