Annons

Lindblad: "Vi spelade stabilt"

Öster har hittat ett mittlås som fungerar. De båda mittbackarna Kalle Lindblad och Mario Vasilj trivs tillsammans och gjorde få misstag i den mållösa matchen mot Gais.
Sport • Publicerad 16 juni 2014

– Det fungerade helt okej. Jag tycker att vi spelade stabilt efter de problem vi hade som tillbakatrycka under de första 20 minuterna. Deras storvuxne forward Björn Andersson var tuff att möta, säger Kalle Lindblad.

22-åringen spelar vårdat och tar inga onödiga risker. Han hyllar Mario Vasilj vid sin sida.

Annons

– Mario är en stark ledare som styr backlinjen och gör det enkelt för mig. Vi har bra snack under spelets gång, berömmer Kalle.

Mario Vasilj kontrar:

– Det känns som jag alltid har koll på vad en hårt jobbande Kalle gör. Men jag vill också berömma Pa Kanote för en bra insats.

Alexander Henningsson var en hårsmån från att bli matchhjälte med sin trippelchans i första halvlek.

– Denis Velic släppte bollen och jag tog en lång löpning i djupled. Jag timade chansen perfekt med ett skott på ett tillslag. På returen vräkte jag mig fram med en nick. På nästa retur räddade målvakten sedan jag skickat iväg en volley. Det var små marginaler där, konstaterar Alexander Henningsson.

Sven Elofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons