Annons

Magsjukt Öster i Barcelona

Magsjuka stör Öster under träningslägret i Barcelona. På fredagens förmiddagsträning saknades tio spelare.
Sport • Publicerad 31 mars 2012

Öster är på läger i Spanien för att få ladda med träningar på naturgräs inför påskens premiär mot Ljungskile. Uppladdningen störs av en magsjuka som härjar i truppen.

– Det verkar vara någon endagarsmagsjuka. Några som var dåliga i går står över träningen i dag och några andra har blivit sjuka. Det är sådant man får leva med, säger sportchefen Peter Kuno Johansson.

Annons

Öster spelar inga matcher under sitt Spanienläger. Fokus ligger på träningarna och på att bygga ett lag av gruppen. I dag väntar först träning. Sedan ska samtliga kolla på matchen mellan Barcelona och Athletic Bilbao.

Lägret pågår tills tisdag, men sportchefen, Kalle Björklund och Joakim Wulff lämnar redan på söndag för att kunna representera klubben på måndagens upptaktsträff för superettan i Varberg. Peter Kuno Johansson tycker att läget ser ljust ut.

– Vi står på en helt annan grund. För ett år sedan var vi i början av något. Nu är vi mitt inne i det.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons