Annons

Mora mardröm för Tingsryd

Matchklockan i Nelson Garden Arena visade på 4.52 och på tavlan stod att läsa 0–2. Tingsryds hemmamatch mot Mora fick ett snabbt avgörande.
Sport • Publicerad 3 december 2011

Moras segersiffror blev 6–1.

Allt gick emot Tingsryd i inledningen.

Annons

Taif-backen Sean McMonagle åkte på matchstraff för sin tackling mot Daniel Viksten. Viksten blev liggande på isen med ansiktssmärtor.

Fem minuters powerplay skulle snart betala sig för dalkarlarna,

Kalle Ekelund och Jonathan Johansson gjorde snabba mål för Mora. Tingsryds fick hopp när David Laudius sköt 1–2, men Taif-målvakten Michal Zajkowski hade ingen bra dag.

Moras Jens Jacobs och Henrik Olsén nätade och då ska man veta att Mora totalt hade tio skott i första perioden.

I andra klev Johan Salomonsson in i hemmamålet, men problemen var inte över. 3.39 in i perioden hade målskyttarna Alexander Hilmersson och Jens Jacobs ökat till 1–6. Mardrömsstart i repris.

Inte ens 55 sekunders spel i spel fem mot tre gav utdelning för Tingsryd.

Sista perioden hade karaktär av att spela av tiden.

Det mest uppseendeväckande var ett slagsmål mellan Taifs Christoffer From-Björk och Moras Jonathan Johansson. Båda hade spelat färdigt efter den fajten.

Sven Elofsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons